KURSER OG FOREDRAG

 

Alle kurser, foredrag og workshops indenfor emnet "seksualitet og handicap" - se venligst under fanen "Seksualitet og Handicap".

 

Jeg har stor praktisk erfaring indenfor senhjerneskade- og fødselshjerneskadeområdet. 

Målgrupper:

Jeg tilbyder special tilrettelagt seksualundervisning til mennesker med handicap. Individuelt eller på små hold. Læs i øvrigt på siden: "Seksualitet og Handicap". 

 

Alle kurser og workshops indenfor emnet "Sund-seksualitet-hele-livet":

I børnehaver (til forældre, fx som indlæg på et forældremøde) - på folkeskoler (seksualundervisning, hvor jeg også har fokus på den følelsesmæssige side) - på efterskoler - på højskoler - på arbejdspladser, fx som fyraftensmøde - på plejehjem (for de ældre og/eller for personalet) - holder jeg special tilrettelagte oplæg, der sætter fokus på, hvor vigtig SUND SEKSUEL TRIVSEL er, for at leve et liv i god harmoni. 

 

Mødregrupper: 

Jeg tilbyder workshops for mødregrupper, hvor fokus er specielt rettet mod jeres parforhold, der i kærlighed har skabt et barn, og hvor I nu skal skabe en bevidsthed kvinden og manden imellem, for at få jeres nærhed, ømhed, kærlighed og seksualitet til at blomstre videre, selvom barnet pludselig fylder meget i jeres liv. Jeg vil give oplæg - og vi vil arbejde med jeres specifikke udfordringer.

 

Kurser, workshops og undervisning tilbydes overalt i Danmark.