PARTERAPI     se også:  sexologisk terapi   &   weekendterapi

Et sundt og kærligt forhold bygger på, at I hver især kigger indad i jer selv, og tager ansvar for de mønstre, antagelser og handlinger I hver især bringer med ind i jeres forhold. Alene det at blive bevidst om egne (og partners) forventninger, mønstre, antagelser og handlinger kan være en stor øjenåbner, og jeg hjælper jer med at opleve en ny GLÆDE og FORSTÅELSE for jer selv og hinanden.

Par i Sommer-Intensiv-Terapi-2014-Blokhus, siger:

"DROP LONDON, TAG TIL BLOKHUS

Måske skulle man bare have taget den weekendtur til London?
Sådan filosoferede Niels på vej til intensiv parterapi hos Janne i Blokhus....

Men hverken en, to eller tre weekender i London kan løse op for et kommunikationsmønster, hvor begge trækker sig, når det er svært. Et ægteskab , hvor man lige så stille mister sig selv og hinanden. Misforståelser, antagelser og tavshed. Mangel på nærhed , tid og gensidig respekt i en travl hverdag med børn, arbejde og pligter....

Janne satte sig imellem os, hjalp os med at få fortalt alt det, der aldrig var blevet sagt, finde ind til den vi hver især er og alt det fantastiske, vi har sammen. Gav os i den grad øjenåbnere. Der blev givet plads til ro og eftertænksomhed, luft for frustration, vrede og tårer, opfordret til tillid, anerkendelse og ømhed, alt i en atmosfære af respekt, men også med plads til afvæbnende humor og selvironi.

På et tidspunkt kom Tommy Rosenkilde indover med hypnoterapi. Intenst og en forløsning. Uden tvivl medvirkende til, at en konflikt allerede selvsamme aften blev løst helt anderledes konstruktivt !! Bemærkelsesværdigt.

Vi oplever nu en forskel i hvordan vi taler og lytter til hinanden, en langt større opmærksomhed og en dybere forbundethed følelsesmæssigt, vi ser og mærker hinanden mere intenst. Emotionelt og sexuelt.
Det tager tid at ændre mønstre og vaner, men vi er godt på vej....tror ikke vi var kommet i nærheden af det, bare os to på et hotelværelse i London..."

Niels og Ulla
 

Kunsten er at lade sig forføre af forskelligheden - ikke at lave sin partner om. Det er lige præcis jeres forskelligheder, der skaber den seksuelle og følelsesmæssige dynamik og spænding i jeres forhold.

Når I tilbageholder kommunikation om, hvordan I hver især har det, fjerner I intimiteten i jeres forhold! Lad mig hjælpe jer med at få taget hul på kommunikationen mellem jer - og oplev, hvordan I pludselig bedre forstår hinanden.
   

 Jeg hjælper jer fx når...

 

Til jer, der tænker på at opløse jeres forhold:  Det er en tung beslutning. Den kan være den rigtige.  MEN... jeg er parat til at hjælpe jer med at finde de kærlige følelser frem igen og få forholdet op at køre på ny. Selvom det kan synes vanskeligt, så kan jeg fortælle jer, at det faktisk lykkes for en hel del.