SEXOLOGISK TERAPI    (se også parterapi)

Seksualitet er et basalt behov, som vi alle har i os. Seksualitet har indflydelse på næsten alt i vores liv - på vores tanker, følelser, handlinger og samhandlinger - og derved på vores psykiske og fysiske helbred. En god seksualitet giver livet glæde og kvalitet. Trives du ikke med din seksualitet og er du ikke i seksuel balance, er det værd at få min hjælp. 

Seksualitet kan være en udfordring. Uhensigtsmæssig og mangelfuld kommunikation parterne imellem giver særlige udfordringer. Lad mig hjælpe jer til at blive gode til at forstå hinanden. I får masser af øvelser med hjem, så I selv bliver i stand til at holde forståelsen for hinandens forskelligheder ved lige.

Har du været udsat for seksuelle overgreb, kan jeg hjælpe dig videre i livet. På den bedst mulige måde. Så du kommer til at opleve seksualitet som noget positivt og livsbekræftende. Det fortjener du!

Nedsat erektionsevne og/eller forsinket sædafgang kan være en af bivirkningerne ved at tage lykkepiller som mand! Piller eller hjælp fra en dygtig terapeut? DU vælger! Lykkepiller påvirker også ofte seksualiteten i negativ retning hos kvinder. Er de det værd? 

Hypnoseterapi er et effektivt supplement til sexologisk terapi. Du har mulighed for at vælge det i forlængelse af en sexologi-session hos mig.    

Jeg hjælper dig, når du...

 

Tilfreds klient, mand på 47 år, skriver:

"Efter flere mislykkede krummerik-operationer på offentlige sygehuse stod jeg tilbage med alvorlige potensproblemer, vansiringer samt et ødelagt seksualliv uden at kunne få hjælp fra sundhedsvæsenet.

Jeg blev lappet sammen på et privathospital og efter i en længere årrække selv at have arbejdet med mine problemer opnåede jeg en bedring af min situation til et niveau, som jeg kunne leve med.

For et par år siden fik jeg en henvisning til en offentlig sexologisk klinik for at få løst de sidste småproblemer, men det blev desværre en traumatisk oplevelse, som resulterede i, at jeg efterfølgende slet ikke kunne fungere seksuelt og fik en alvorlig og langvarig depression. Man fratog mig på klinikken alt håb og ville ikke hjælpe mig videre til anden relevant behandling.

Efter i en måned at have gået i behandling hos sexolog Janne Jaaks og hendes mand, hypnoterapeut Tommy Rosenkilde, slap jeg ud af min depression.

Jeg kan på det varmeste anbefale Janne og Tommy. Hos dem har jeg fundet en menneskelighed, varme, forståelse og indsigt, som har vist mig vejen samt givet mig modet og overskuddet til arbejde for at få mit liv tilbage"